Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Youtube video

Descriere

Sticla de reumplere: 2,7 kg / 6 kg / 11 kg (în funcție de versiune)

Tip kit de umplere: Corp de umplere negru de 70 mm cu conexiune baionetă din alamă și furtun de umplere GPL termoplastic de 600 mm

Furtun regulator GOK

Ansamblu de umplere GPL: Corpul de umplere este montat pe suportul punctului de umplere din compartimentul de gaz, care este inclus în acest kit.

Adaptor de umplere Continental: pentru funcționarea pe diverse sisteme de pompe de combustibil. Acest sistem este potrivit pentru instalarea în vehicule echipate cu un controler de perete de 30 mbar. Cu suportul de montare pentru punctul de umplere cu gaz 01-4160, punctul de umplere cu GPL poate fi montat în compartimentul dulapului de gaz. Pentru utilizare cu kiturile de umplutură din plastic Gaslow de 70 mm.

Kit de umplere Gaslow Negru 0,6 metri
Setul de umplere Gaslow Autogaz 01-4156 vine complet cu capac și corp cu finisaj negru, împreună cu șuruburi pentru montarea pe lateralul rulotei sau al caravanei.

Furtun regulator GOK
Potrivit pentru conectarea între o butelie cu butan de 4,5 kg sau o butelie Gaslow și regulatorul de 30 mbar.

Kit adaptor pentru umplere GPL Gaslow
Setul adaptor pentru umplere GPL Gaslow vine cu cele mai populare trei adaptoare de umplere GPL utilizate în Europa Marea Britanie și pentru umplerea cu GPL/autogaz.

Set de alimentare GPL Gaslow 1 rezervor

Preţ:
2.975,00 RON

Rezervor de gaz auto-reîncărcabil Gaslow Multivalve este ușor de utilizat și vă economisesc bani de fiecare dată când umpleți cu GPL. Gaslow Multivalve este o alternativă convenabilă la buteliile standard de închiriere pe care le-ai schimba în mod normal la un garaj sau la un magazin de camping.

Variante 2.7 / 6 / 11 kg

Stoc: La comanda ( 8-14 zile )
Model: 585269
Data așteptată pentru livrare: 06 August 2024
Taxă livrare: 41,65 RON
Rating mediu: Fără rating
Opţiuni disponibile:
Varianta:

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului