Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Garanţie

Conditii generale de garantie 

Garantia este conforma cu Legea 449/2003 privind vanzarea si garantia produselor, cu Legea 296/2004 privind Codul Consumului in vigoare din 01.01.2007 si cu OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata ulterior inclusiv cu Legea 476/2006.

Perioada de garantie acordata pentru produsele mentionate decurge de la data cumpararii mentionata in factura si este stipulata in certificatul de garantie. Asigurarea de service în garanţie  se efectueaza la importatorul produselor, prin intermediul furnizorului, acesta din urma, avand rol de punct de colectare, în zilele lucrătoare sau în condiţiile contractului de vânzare-cumpărare. Sesizarile vor primi un raspuns  in termen de maxim 10 (zece) zile lucratoare. Durata de rezolvare a service-ului in garantie se stabileste de comun acord cu clientul si nu poate depasi o perioada rezonabila de timp.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect.

Garanţia se acordă numai la prezentarea facturii originale de vanzare (sau copie dupa acesta), împreună cu certificatul de garanţie. Firma noastră îşi rezervă dreptul de a refuza să acorde service în garanţie dacă nu se pot prezenta documentele de mai sus sau dacă informaţiile conţinute în acestea sunt incomplete. Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei . Nu se elibereaza duplicate pentru certificatul de garantie.

Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.

Operatiunile de service efectuate in perioada de garantie vor fi mentionate pe documente separate. Aceste documente devin partea integranta din Certificatul de Garantie. Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.

Produsele neridicate de la unitatea de service in termen de 60 de zile de la finalizarea operatiunilor vor fi declarate abandonate si predate centrelor de colectare.

Prin semnarea prezentului certificat de garantie, cumparatorul isi asuma obligatia de a lua la cunostinta conditiile de garantie inscrise in prezenta si faptul ca a primit produsele in perfecta stare.