Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu
Sunteţi aici: > Pagina principală >

Despre noi

Magazinul nostru de piese și accesorii pentru  rulote și camping a fost înființat din dorința de a veni în ajutorul celor care iubesc natura și au ales să petreacă mai mult timp în apropierea ei. Unele persoane știu altele încă nu dar sperăm că vor afla că timpul liber petrecut în natură poate fii de 5 stele, cu o rulotă dotată corespunzător. Magazinul nostru de piese și accesorii pentru rulote și camping vă vine  în ajutor pentru a vă accesoriza rulota pe gustul și necesitățile Dumneavoastră.  
Având o experiență de 10 ani în turismul cu rulota, și mai bine de 20 de ani al partenerilor noștrii în vănzarea de rulote putem să vă ajutăm  cu dotarea rulotei Dumneavoastră cu piese și accesorii. Totodată vă oferim consultantă gratuită în cumpărarea rulotei precum și  în dotarea necesară.
Cu speranța că o să fim un ajutor util pentru Dumneavoastră, așteptăm orice cerere, sugestie  și vă promitem că vă vom ajuta cu cea mai bună cunoștință a noastră.
Cu stimă echipa Camping Spareparts Romania