Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Racire

Sortare după:
Afișare:
Cod articol: 33 672
La comanda ( 12-18 zile )
1.859,97 RON
Noile lăzi frigorifice cu compresor de la TotalFreeze folosesc cea mai recentă tehnologie de răcire și sunt potrivite pentru curent continuu și alternativ. Fabricate din componente de cea mai înaltă calitate, sunt robuste și atrăgătoare din punct de vedere vizual. Cutiile permit racirea si congelarea pana la -20° C cu un consum foarte mic de energie - interiorul mare este impartit intr-un frigider si un compartiment congelator; un coș detașabil creează ordine în interior. Alte avantaje sunt nivelul foarte scăzut de zgomot de funcționare, panoul de control echipat cu un afișaj LED și un sistem de protecție a bateriei care vă protejează bateria de bord.
Cod articol: SS850
La comanda ( 12-18 zile )
704,31 RON
Lada frigorifică pentru scaunul auto, este așezată fie pe scaunul pasagerului din față, fie pe bancheta din mijloc din spate și se fixează cu o centură în trei puncte sau pe abdomen. O șină de fixare extensibilă ancorează, de asemenea, dispozitivul de scaun și previne posibilele mișcări de înclinare la frânare. Oferă spațiu pentru sticle de 2 litri, monitorul integrat al bateriei asigură oprirea automată a bateriei în caz de subtensiune și repornirea când tensiunea este normală (tensiune de oprire 11,7 volți, tensiune de pornire 13,1 volți) . BordBar  răcește cu până la 20 °C sub temperatura ambiantă .
Cod articol: f363
La comanda ( 12-18 zile )
4.327,53 RON
Cutiile frigorifice Dometic din seria CFX3 au stabilit o piatră de hotar în domeniul răcirii și congelarii mobile. Alimente proaspete și băuturi bine răcite în orice moment - tehnologia de răcire VMSO3, lider de piață, de la Dometic, face posibil acest lucru. Inima cutiilor sunt compresoarele cu viteză controlată cu software optimizat pentru răcire puternică și congelare cu eficiență energetică superioară. Temperatura poate fi setată pe panoul de control TFT integrat sau folosind aplicația CFX de pe un smartphone sau tabletă prin Bluetooth sau WLAN. CFX3 este echipat cu un cadru de protecție ușor și robust, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în aer liber. Mânerele robuste din aluminiu, încărcate cu arc, fac ridicarea și transportul mai ușoare.
Cod articol: 491870
La comanda ( 12-18 zile )
1.208,98 RON

Lada frigorifica termoelectric de cea mai înaltă clasă.
Răcește până la 27 ° C sub temperatura ambiantă.
Electronică specială TC cu panou de comandă touch-soft și mod economic. Funcția de memorie salvează ultima setare a temperaturii. Funcție suplimentară de încălzire.