Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

Saphir compact este cel mai mic și mai ușor aparat de aer condiționat din familia de produse. Cu o capacitate de racire de 1800 wati, este proiectat pentru rulote sau case mobile de dimensiuni mici si mijlocii. Cu un consum redus de energie de 2,8 amperi, poate fi folosit și în locuri de campare cu securitate scăzută. Modul sleep integrat, în care vitezele ventilatoarelor (ventilatoarele condensatorului și evaporatorului) sunt reduse în așa măsură încât se realizează o funcționare deosebit de silențioasă a sistemului de aer condiționat, asigură un confort deosebit pe timpul nopții. Dimensiuni L 56 x L 40 x H 29 cm, greutate 20 kg. De la numărul de serie 23091001, acesta poate fi controlat prin Truma iNet X Panel și Truma iNet X App sau prin panoul de control Truma CP plus (Articol Nr. 309/496).

Control simplu și convenabil:
Sistemele de aer condiționat Truma Aventa sau Saphir pot fi controlate fie prin telecomandă, fie cu panoul de comandă digital Truma CP plus (Art. Nr. 309/496). În combinație cu un încălzitor Truma sau cu încălzitorul Alde Compact 3020 HE, este posibil chiar și climatizarea automată. Încălzirea și aerul condiționat sunt apoi controlate automat până când se atinge temperatura dorită. În plus, sistemul de aer condiționat poate fi extins cu Truma iNet Box (art. nr. 309/453) și poate fi operat în mod convenabil de oriunde folosind aplicația Truma.

capacitate de racire 1800W
tensiune nominală 230V
curent nominal 2.8A
Lungime 40 cm
Înălţime 29 cm
lungime 56 cm
Greutate netă 20 kg

Aer conditionat Truma Saphir Compact

Preţ:
7.129,89 RON
Special dezvoltate pentru utilizarea în rulote sau case mobile, dispozitivele compacte și ușoare sunt instalate în interiorul vehiculului. Acest lucru deplasează centrul de greutate în jos. Cu dimensiunile lor compacte, aceste dispozitive se potrivesc, de exemplu, în orice banchetă standard dintr-o rulotă sau rulotă. În ceea ce privește greutatea, sistemele din familia Saphir sunt deosebit de ușoare, în special datorită tehnologiei speciale de carcasă EPP, și stabilesc standarde pentru unitățile moderne de aer condiționat. Temperatura este setată printr-o telecomandă cu infraroșu clară și reglată complet automat, cu un temporizator integrat, funcționarea sistemelor poate fi programată. Fluxul de aer răcit și uscat este distribuit uniform în interior prin cel puțin 3 orificii de aerisire reglabile.
Model: F860
Stoc: La comanda ( 12-18 zile )
Taxă livrare: 55,80 RON
Data așteptată pentru livrare: 01 Iunie 2022
Producător: Truma
Rating mediu: Fără rating
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
amortizor de zgomot amortizor de zgomot
285,20 RON

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Parameters

capacitate de racire 1800W
tensiune nominală 230V
curent nominal 2.8A
Lungime 40 cm
Înălţime 29 cm
lungime 56 cm
Greutate netă 20 kg