Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

Folia termică ușor de prelucrat poate fi folosită ca protecție împotriva frigului și a căldurii, precum și pentru reflectarea soarelui, este universal utilizată pentru camping, mașini, bărci și case și este, de asemenea, potrivită ca izolație a acoperișului cortului sau a podelei cortului. In acest fel, izolatia dorita poate fi realizata exact pe masura. Slide-ul inclus pentru crearea unui șablon de dimensiune și formă este un suport util. Materialul poate fi tăiat cu ușurință la dimensiune folosind foarfece sau un cuțit. Livrarea include 15 ventuze mari cu diametrul de 40 mm, 20 m banda de margine din poliester gri deschis si folie pentru indepartarea unui sablon. Dimensiuni aprox L 3,5 x l 1,48 m.

Set de folii termo

Preţ:
476,00 RON
Folie termică ca set de auto-servire pentru auto-asamblare în exterior și în interior. Fabricat din folie cu bule cu folie de poliester acoperită cu aluminiu pe ambele părți.
Stoc: La comanda ( 8-14 zile )
Model: 87 116
Data așteptată pentru livrare: 28 Iunie 2024
Taxă livrare: 22,61 RON
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului