Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Youtube video

Descriere

Alugas TravelMate este rezervorul de GPL pentru autocaravane, rulote și rulote care poate fi echipat în siguranță de către ateliere într-un interval scurt de timp. Punctul culminant al butelii de gaz reîncărcabile este că rulotele pot lăsa în urmă sistemul complex de schimb de butelii grele de gaz la nivel european și pot alimenta cu GPL liber și flexibil la orice benzinărie. Acest lucru nu numai că îi scutește de călătorie la magazinul de bricolaj, dar, mai ales, le oferă libertate și flexibilitate. Cilindrul poate fi alimentat pur și simplu la orice nivel de umplere. Aceasta înseamnă că înainte ca rulotele să-și dorească să fie autosuficiente pe drum, rezervorul de GPL este umplut din nou. Acest lucru pune capăt îngrijorării cu privire la gazul rămas și la sticla de rezervă care consumă spațiu.

Butelia de gaz reîncărcabilă Alugas TravelMate este furnizată pre-asamblată cu o așa-numită multivalvă. Pe lângă toate caracteristicile de siguranță necesare, supapa oferă și așa-numita oprire de umplere 80%, care face posibilă realimentarea la orice nivel de umplere. În plus, indicatorul de nivel de umplere atașat la supapă oferă informații despre nivelul actual de umplere din sticlă.

O gamă largă de accesorii este disponibilă pentru selecție opțională, inclusiv un suport de fixare sau un afișaj la distanță.

Atenţie! Adaptorul de realimentare directă este doar o opțiune suplimentară pentru realimentarea cilindrului în situații de urgență și nu este aprobat de producător. O supapă de umplere cu supapă de reținere integrată trebuie instalată întotdeauna la realimentare.

Rezervor GPL ALUGAS 27 litri

Preţ:
1.785,00 RON

Butelie de gaz reîncărcabilă Alugas Travel Mate 27 litri cu 80% multivalve

 

Stoc: La comanda ( 8-14 zile )
Model: HS_105003
Data așteptată pentru livrare: 28 Iunie 2024
Taxă livrare: 22,02 RON
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului