Electrostimularea reprezintă o alternativă la tratamentele pe bază cu medicamente. Astfel, principiul cel mai important al acestui tip de terapie este conferirea unei soluții naturale pentru calmarea oricărui tip de durere, care nu are efecte secundare.
De asemenea, un alt efect al electrostimulării este stimularea microcirculației locale a sângelui ceea ce conduce la ameliorarea imediată a durerii datorate inflamatiei si a contractiei musculare.
Instructiuni utilizare
Procedura este aceasi cu cea de la clinica de recuperare. Inainte de utilizare electrozii se umezesc cu apa calda (pentru a nu crea disconfort).
Electrozii sunt plasați în zonele dureroase cu ajutorul centurii livrate in pachet sau folosind o esarfa. Se porneste dispozitivul din butonul ON/+, se alege secvanta dorita din butonul MOD si se alege intensitatea impulsurilor la valori suportabile de fiecare persoana in parte, din butoanele ON/+ (pentru cresterea intensitatii) sau OFF/- (pentru scaderea intensitatii).
Contraindicatii:
-
Electrostimularea nu se aplica persoanelor care au implanturi medicale de tipul pacemaker-urilor sau similare.
-
Electrozii nu trebuie plasati la nivelul sinusului carotidian, la nivelul pieptului sau scalpului. A se consulta medicul inainte de utilizare.
Cât durează tratamentul cu electrostimulare?
O ședință de electrostimulare poate dura de la 10 minute la 30 de minute. Dispozitivul se opreste automat dupa 15 minute si poate fi repornit. A nu se depasi cele 30 min intr-o singura sedinta.
A nu se lasa dispozitivul pornit o perioada lunga de timp si a nu se lasa la indemana copiilor.
Dupa utilizare dispozitivul se va pastra in saculet dupa uscarea electrozilor.
Livrat de CHANGE PROMOTION Bucuresti