Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

Contine codul de activare

Pentru utilizare trebuie comandatr si chitul 115/410, senzor de nivel.

E-Level

Preţ:
173,26 RON
Caravaning inteligent pentru rulote și case mobile cu aplicația E-Trailer!

Cu aplicația e-remorcă și senzorii special dezvoltați pentru modernizarea fiecărui vehicul de agrement, proprietarii de rulote și case mobile pot urmări întotdeauna starea caselor de vacanță rulante cu ajutorul smartphone-ului lor.

Soluția E-Trailer constă din trei elemente: stația de bază centrală E-Connect, modulele de senzori pentru sarcina respectivă și aplicația E-Trailer de pe smartphone. Doar stația de bază E-Connect trebuie conectată la circuitul de 12 volți al rulotei sau al casei mobile. Toate celelalte module comunică fără fir cu stația de bază E-Connect.

Senzorii modulului E-Level măsoară unghiul și direcția de înclinare a vehiculului. Datele sunt convertite într-un afișaj al nivelului cu burlă în aplicația E-Trailer. Acest lucru îl ajută pe rulotă să-și niveleze vehiculul pentru uz rezidențial. Modulul E-Level face, de asemenea, parte din pachetul de bază.
Stoc: La comanda ( 12-18 zile )
Model: 115/411
Data așteptată pentru livrare: 14 Februarie 2023
Taxă livrare: 100,99 RON
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului