Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

Sistem de control al presiunii gazului de siguranță Caramatic

Sistemele de reglare a presiunii gazului Caramatic DriveOne și Caramatic DriveTwo permit încălzirea în timpul mersului datorită senzorului de impact mecanic integrat cu soluție pendulară, care blochează trecerea gazului în caz de accident cu o întârziere de 3,5 g ± 0,5 g acționând direct asupra declanșării. element. Cu o greutate medie a vehiculului, aceasta corespunde unei viteze de impact de aproximativ 15 până la 20 km/h pe un obstacol solid.

  • Utilizare la nivel european prin utilizarea conductelor de furtun de înaltă presiune specifice țării - Caramatic ConnectDrive (nu este inclusă în pachetul de livrare)
  • Dispozitiv de testare pentru testarea scurgerilor sistemului de gaz lichid fără a demonta dispozitivul de control al presiunii
  • Versiunea cu racord de evacuare RVS 10/8 este echipată standard cu o piesă de tranziție pentru conectarea la țevi de 8 mm.

Avantajele unui senzor de accident cu o soluție pendulă:

  • Punere în funcțiune mai rapidă și mai ușoară și resetare după răspuns
  • funcționare mai precisă și deci mai puține perturbări din cauza comportamentului de răspuns incorect
  • Punerea în funcțiune este posibilă fără probleme, chiar dacă vehiculul de agrement se află într-o poziție înclinată

Sistem de reglare a presiunii gazelor de siguranță cu supapă de comutare automată pentru acționarea sistemelor cu doi cilindri în vehiculele de agrement în timpul conducerii.

Sistemul trece automat la butelia de gaz din partea de rezervă imediat ce butelia de gaz din partea de serviciu este goală. Afișajul de pe regulatorul de gaz arată ce butelie de gaz este utilizată. Schimbarea sticlei este posibilă fără întreruperea funcționării.

Compus din: supapă de comutare automată, regulator de joasă presiune cu supapă de siguranță PRV, senzor de blocare mecanic cu soluție pendulară nouă, buton de operare, indicator de funcționare și rezervă, supapă de reținere gaz, dispozitiv de testare și suport de perete.

Duo Control GOK Caramatic Driwe Two

Preţ:
717,19 RON

Supapă de comutare automată cu regulator de joasă presiune integrat pentru conectarea a 2 butelii de gaz în rulote și autorulote cu crash senzor.

Presiunea de lucru 30Mbar

Stoc: În stoc, livrarea in 1-2 zile
Model: 311/135
Data așteptată pentru livrare: 07 Februarie 2023
Taxă livrare: 21,04 RON
Producător: GOK
Rating mediu: Fără rating
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
Furtun de gaz de înaltă presiune G12 450 mm Furtun de gaz de înaltă presiune G12 450 mm
198,02 RON
Furtun de gaz de înaltă presiune pentur rulote G12 Furtun de gaz de înaltă presiune pentur rulote G12
204,20 RON
Filtru gaz GOK Filtru gaz GOK
222,77 RON

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului