Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

MOD DE UTILIZARE DISPOZITIV TERMOPORTAB

Dispozitivul se alimenteaza la 12V folosind adaptorul din pachet sau o alta sursa de 12V/1A prevazuta cu mufa standard de alimentare 5.5 x 2.1 mm, cum ar fi cablu adaptor de la priza auto sau acumulator extern.

Se fixeaza compresa pe locul dureros cu ajutorul centurii din pachet, sau folosind o esarfa. Daca se fixeaza cu mana se va folosi un prosop sau o compresa intermediara .

Se porneste dispozitivul rotind butonul in sensul acelor de ceas. Se regleaza atent temperatura prin rotirea butonului pana la o valoare optima care nu produce disconfort. Se mentine 10-30 min pana durerea se diminueaza sau dispare. Nu se va folosi pe timpul somnului sau o perioada mai lunga de timp.

Dupa utilizare dispozitivul se declupleaza de la curent si se pastreaza in saculetul lui, intr-un loc uscat, ferit de apa si variatii mari de temperatura.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Livrat de CHANGE PROMOTION Bucuresti

Dispozitiv de Terapia termica

Preţ:
75,00 RON

TERMOTERAPIE PORTABILA

Terapia termica, cunoscuta si sub denumirea de termoterapie, reprezinta de fapt utilizarea aplicarilor cu caldura la o temperatura ridicata, fata de temperatura corpului, pe zona afectata de durere. In timpul terapiei, vasele de sange se dilata si creste fluxul sanguin. Acest lucru ajuta la relaxarea musculaturii si reducerea senzatiei de durere.

Terapia cu căldură este foarte eficienta in cazul durerilor sinusale frontale, lombare, cervicale, articulare.

Contraindicații :

  • În cazul proceselor inflamatorii acute (1-3 zile de la lovitura), terapia cu căldură este contraproductivă, deoarece ar intensifica procesul inflamator.

  • Dispozitivul nu se va aplica pe zone ale pielii cu rani, iritatii sau alte afectiuni. Se va consulta medicul inainte de aplicare.

Stoc: În stoc, livrarea in 1-2 zile
Model: Change01
Data așteptată pentru livrare: 31 Mai 2024
Taxă livrare: 22,02 RON
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului