Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

Funcționarea corectă a dispozitivului este garantată numai atunci când funcționează cu o baterie de bord. Funcționarea la o unitate de alimentare sau încărcător poate duce la defecțiuni.
Avertizează emisiile de gaz propan, butan și narcotice.
Senzorul extrem de sensibil raportează cea mai mică concentrație de gaz, funcționalitatea acestuia este verificată de fiecare dată când este pornită și calibrarea automată verifică la fiecare 40 de secunde dacă setarea este încă corectă și o ajustează dacă este necesar. Verificarea sistemului, starea de pregătire și alarma sunt indicate prin semnale optice (schimbare de culoare verde - roșu) și semnale acustice. Apăsând scurt o dată pe butonul de pornire / oprire, luminozitatea TriGas poate fi redusă confortabil în modul de așteptare.

Specificatii tehnice:

Tensiune de funcționare 10 - 15 volți, consum de energie în stare de veghe / alarmă 100 mA / 180 mA, sensibilitate 95 ppm, volumul alarmei aproximativ 80 dB, dimensiuni W 9 x P 9 x H 4 cm, greutate aproximativ 120 g.

alarma gaz TRIGAS

Preţ:
416,50 RON

Dispozitiv de avertizarea a prezentei gazelor narcotice.

Stoc: În stoc, livrarea in 1-2 zile
Model: 87 191
Data așteptată pentru livrare: 18 Iunie 2024
Taxă livrare: 22,02 RON
Rating mediu: Fără rating
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
senzor extern pentru alarma TRIGAS senzor extern pentru alarma TRIGAS
220,15 RON

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului