Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

Ajutoare microbiologice

Mirosurile neplăcute sunt adesea cauzate de descompunerea substanțelor organice de către bacterii. Când reziduurile se acumulează în locuri greu accesibile, este dificil de îndepărtat cu detergenți și dezinfectanți tradiționali. Spray-urile de cameră și dozatoarele de parfum oferă doar o ușurare pe termen scurt și uneori duc la mirosuri mixte neplăcute. Detergenții Biodor pe bază microbiologică acționează direct asupra cauzei mirosului. Bacteriile conținute de Biodor intră și în fisuri și îmbinări și elimină reziduurile organice fără miros. În acest fel, ei mănâncă alimentele departe de bacteriile care cauzează mirosuri și îmbunătățesc semnificativ nivelul de igienă.

Tolerabil desigur

Produsele Biodor sunt extraordinar de eficiente si - spre deosebire de agentii de curatare chimici - in acelasi timp inofensive pentru oameni si mediu. Acest lucru face ca eliminatoarele de mirosuri să fie potrivite pentru numeroase aplicații comerciale și private. Bacteriile pe care le conține sunt nepatogene, Biodor este ușor biodegradabilă și nu este clasificată ca biocid.

Biodor Universal
Microbiologic
Cu puterea naturii

Igienă sanitară
Zonele sanitare curate și inodore

Detergenți pentru igiena și îngrijirea animalelor
și eliminatori de mirosuri

Aditivul sanitar microbiologic elimină permanent mirosurile de scurgere și toaletă. Hârtia igienică se destramă. Descompune în mod sistematic depozitele organice din rezervor, conductă și sifon. Sistemul de canalizare devine curat și inodor. Este usor biodegradabil. Inofensiv pentru oameni și mediu. Eufakto nu este un mascator de mirosuri și nu conține niciun biocid.

volumul 1000ml

Aditiv sanitar Biodor Eufakto

Preţ:
61,05 RON

Biodor

Acasă și în călătorii, în baie, bucătărie și sufragerie, agenții de curățare Biodor îndepărtează cauzele mirosurilor într-un mod durabil și ecologic. Același lucru este valabil și pentru casele mobile și rulote.

Domenii de aplicare: rezervor de apă uzată, rezervor de stocare, scurgere, toaletă de camping, toaletă mobilă, scurgere de podea, rezervor de apă gri, sifon și multe altele...

Stoc: La comanda ( 8-14 zile )
Model: 450/451
Data așteptată pentru livrare: 12 Iunie 2024
Taxă livrare: 22,02 RON
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Parametri produs

volumul 1000ml