Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

Cele două arzătoare sunt mai puțin susceptibile la vânt deoarece sunt situate mai adânc în carcasă. Fiecare arzator este echipat cu o aprindere piezo si un buton rotativ. Aceasta înseamnă că pot fi utilizate independent unul de celălalt. Siguranța de aprindere permite utilizarea în interior.

2 Cook 3 Turbo Deluxe este echipat cu două suporturi pentru oale, o farfurie plată și o farfurie cu nervuri cu acoperire ceramică GreenGrill. Datorită plăcilor de grătar diferite, independente, puteți grătar, prăji, găti sau încălzi alimente sau cafea în același timp.

Farfuria plată pentru grătar este ideală pentru prepararea peștelui, micul dejun și clătite, în timp ce farfuria cu nervuri este perfectă pentru grătarul cărnii, peștelui, puiului și legumelor. Manerul este detasabil.

Picioarele din cauciuc împiedică alunecarea aragazului. După utilizare, capacul poate fi închis și depozitat în geanta de transport/depozitare inclusă.

Suprafata de gratar per farfurie: 25 x 27 cm

Include: suport pentru oală, farfurie netedă, placă cu nervuri, apărători de vânt, mâner detașabil și geantă de transport/depozitare

Consumul de gaz 160 g/h
capacitatea nominală 4,4 kW
Siguranță de aprindere da
Sistem de aprindere Piezo aprindere
Lăţime 55 cm
Înălţime 9 cm
adâncime 30.7 cm
Greutate netă 5 kg

2 Cook 3 Turbo Deluxe

Preţ:
952,00 RON

2 Cook 3 Turbo este echipat cu o nouă tehnologie de arzător. Flacăra interioară mărește puterea de încălzire pe suprafața de gătit. Acest lucru reduce timpul de gătire cu până la 20%.

Varianta de 30 sau de 50 Mbar

Stoc: La comanda ( 8-14 zile )
Model: 310/546
Data așteptată pentru livrare: 26 Aprilie 2024
Taxă livrare: 22,02 RON
Producător: Dometic
Rating mediu: Fără rating
Opţiuni disponibile:
Presiunea:

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Parametri produs

Consumul de gaz 160 g/h
capacitatea nominală 4,4 kW
Siguranță de aprindere da
Sistem de aprindere Piezo aprindere
Lăţime 55 cm
Înălţime 9 cm
adâncime 30.7 cm
Greutate netă 5 kg