Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

1. O presiune de consum uniforma este produsa in 2 trepte de regulator si astfel asigura un debit maxim, chiar si in conditii extreme de functionare, precum functionarea iarna.
2. Toate funcțiile importante, cum ar fi regulatorul de presiune în 2 trepte, comutarea automată, dispozitivul de suflare de siguranță sunt integrate într-o singură parte, facilitând instalarea fără erori.
3. Acest sistem de comutare garantează că două sticle nu se pot goli niciodată, deoarece în timpul procesului de comutare manuală, sticla de rezervă este întotdeauna transformată în sticla de funcționare, astfel încât doar o sticlă rămâne în funcțiune până când este complet golită.
Fotografia este un exemplu complet de instalare,
aria de livrare conform descrierii de mai sus, fără supape de închidere și racorduri la conducte!

Presiunea 30Mbar

Racord la teava de 8mm

Fotografia este un exemplu complet de instalare,
aria de livrare conform descrierii de mai sus, fără supape de închidere și racorduri la conducte!

Din motive de siguranță a gazelor, vă recomandăm ca acest sistem să fie instalat doar de un expert în gaz!

Sistem HPV cu două sticle Multimatic 30 mbar

Preţ:
535,50 RON
Sistemul de comutare automată a 2 sticle Multimatic cu regulator de presiune a gazului integrat și tehnologie de eliminare a suprapresiunii de siguranță în funcționare staționară. Datorită designului compact, este necesară doar o suprafață de 6 x 8 cm pentru instalare. Placa de bază pentru montarea pe perete este inclusă în livrare și este deja pre-asamblată din fabrică. Cele două furtunuri de racordare de înaltă presiune, de 45 cm lungime, sunt de asemenea incluse în pachetul de livrare și permit conectarea universală la butelii de gaz de 3, 5, 11 și 33 kg.
Stoc: La comanda ( 8-14 zile )
Model: 344510
Data așteptată pentru livrare: 28 Iunie 2024
Taxă livrare: 22,02 RON
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului