Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Youtube video

Descriere

Acest kit conține următoarele piese pentru a permite un ansamblu cu doi cilindri:

  • Rezervoare de GPL : 2 x 2,7 kg / 2 x 6 kg / 2 x sticle de 11 kg (în funcție de versiune)
  • Kit de umplere: Corp de umplere negru de 70 mm cu conexiune baionetă din alamă și furtun de umplere de 600 mm din oțel inoxidabil.
  • Conexiune cilindru la cilindru de umplere:
  • Furtunuri de umplere  Gaslow GPL (2,7 kg) / 600 mm (6 kg, 11 kg) (în funcție de versiune)
  • Furtunuri regulatoare: Două furtunuri regulatoare GOK
  • Ansamblu de umplere GPL: Corpul punctului de umplere este montat direct pe un panou exterior sau șorț al vehiculului.
  • Adaptor T pentru furtun de umplere cu gaz (varianta 2,7 kg)
  • Afișaj comutare controler: afișaj cu comutare automată
  • Adaptor de umplere Continental: Pentru funcționarea pe diferite sisteme de pompe de combustibil. Acest sistem este potrivit pentru instalarea în vehicule echipate cu un controler de perete de 30 mbar.

Gaslow 600mm GPL Furtun termoplastic de conectare pentru supape de admisie a buteliilor reincarcabile pentru conectarea buteliilor intre ele.

Kit de umplere Gaslow Negru 0,6 metri
Setul de umplere Gaslow Autogaz 01-4156 vine complet cu capac și corp cu finisaj negru, împreună cu șuruburi pentru montarea pe lateralul rulotei sau al caravanei.
Suport GPL Gaslow - pentru umplere de 70 mm
Cu suportul de montare Gaslow Filling Point 01-4160, punctul dvs. de umplere GPL poate fi montat în compartimentul dulapului de gaz. Pentru utilizare cu kiturile de umplutură din plastic Gaslow de 70 mm.

Furtun regulator GOK: Potrivit pentru conectarea unei butelii de butan de 4,5 kg sau a unei butelii Gaslow și a regulatorului de 30 mbar.
Cap de comutare automată Gaslow W20
Conversia Gaslow este proiectată pentru a fi utilizată cu un sistem de gaz cu două cilindri proiectat pentru ușurință în funcționare și siguranță. Comutarea automată se potrivește oricărui regulator de 30 mbar din 2004 cu filet de intrare W20.

Kit adaptor pentru umplere GPL Gaslow
Setul adaptor pentru umplere GPL Gaslow vine cu cele mai populare trei adaptoare de umplere GPL utilizate în Europa Marea Britanie și pentru umplerea cu GPL/autogaz.
Adaptor în T pentru furtun de umplere Gaslow (varianta de 2,7 kg)
Adaptorul în T pentru furtun de umplere Gaslow 01-4212 vă permite să convertiți un cilindru numărul 1 într-un cilindru numărul 2 fără a modifica înălțimea totală. Acest adaptor poate fi util dacă aveți un dulap de gaz cu înălțime limitată a capului, care permite configurarea unui singur cilindru sau a unui cilindru dublu.

Înălțime cel de 11 kg : 530 mm până la partea superioară a gâtului de umplere, 304 mm diametru și o greutate de aproximativ 12,4 kg.

Set de alimentare GPL Gaslow 2 rezervoare

Preţ:
5.183,35 RON

Rezervoarele de gaz auto-reîncărcabile Gaslow Multivalve sunt ușor de utilizat și vă economisesc bani de fiecare dată când umpleți cu GPL. Gaslow Multivalve este o alternativă convenabilă la buteliile standard de închiriere pe care le-ai schimba în mod normal la un garaj sau la un magazin de camping.

Variante 2.7 / 6 / 11 kg

Stoc: La comanda ( 8-14 zile )
Model: 871685
Data așteptată pentru livrare: 26 Aprilie 2024
Taxă livrare: 41,65 RON
Rating mediu: Fără rating
Opţiuni disponibile:
Varianta:

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului