Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

Cilindrii Prakto din oțel sunt echipați cu un sistem de siguranță care limitează umplerea lor la 80%, limită stabilită de lege pentru umplerea buteliilor și rezervoarelor vehiculelor. Realimentarea va avea loc în total siguranță, fără a-și asuma riscuri.
Pentru a umple rezervorul GPL, trebuie să achiziționați kitul de umplere cod FRN690 sau FRN681, care include un cablu prelungitor de 10 cm și adaptoare pentru conectarea pistolului de GPL la rezervor.
De ce să alegeți PRAKTO?
- Deoarece este mai ușor, în comparație cu cilindrii de fier, cântărește cu 30% mai puțin.
- Deoarece este sigur, este echipat cu sisteme de siguranță de calitate și vine cu un certificat de conformitate și garanție.
- Deoarece alimentarea cu combustibil este mai ieftină, GPL pentru transport costă mult mai puțin decât GPL pentru uz casnic.
- Deoarece este fiabil, cilindrul PRAKTO este echipat standard cu un manometru pentru citirea precisă a conținutului de gaz.
- Deoarece este convenabil, datorită orificiului de reumplere extern (opțional) nu este nevoie să scoateți cilindrul din compartimentul său.
Dimensiuni 560 x Ø 300 mm
Capacitate 26,3 l

rezervor GPL Prakto 26.3L

Preţ:
1.547,00 RON

Cu rezervoarele PRAKTO umplerea cu GPL de la benzinărie este POSIBILĂ!

Fabricatie BELGIA

Stoc: La comanda ( 8-14 zile )
Model: FRN601
Data așteptată pentru livrare: 26 Aprilie 2024
Taxă livrare: 22,02 RON
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului