Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Youtube video

Descriere

Indicator de nivel al butelii cu mai multe supape GPL reîncărcat Gaslow
Indicatorul de nivel al gazului de pe un cilindru cu mai multe supape Gaslow este cel mai precis indicator de nivel disponibil. Gaslow Multivalve afișează cantitatea de gaz rămasă deasupra supapei. Pentru a asigura o citire ușoară în orice moment, afișajul poate fi rotit la 360 de grade. Aceasta înseamnă că nivelul de umplere poate fi citit chiar și în dulapurile cu butelii de gaz greu de văzut. Indicatorul de nivel este acţionat de plutitorul din cilindru printr-un sistem de viteze.

Care este nivelul gazului lichid din butelia mea Gaslow?
Conținutul este afișat în litri în trei dimensiuni ale cilindrului Gaslow Multivalve. Linia neagră arată nivelul de umplere respectiv.

Locația indicatorului de conținut de gaz Gaslow
Pe contor veți vedea linia neagră unde puteți citi indicatorul de conținut. Indicatorul de conținut se rotește în interiorul capacului de plastic transparent până la nivelul curent al gazului lichid.

rezervor GPL Gaslow 11 kg

Preţ:
1.785,00 RON

Special conceput pentru toate rulotele, rulotele și rulotele. Aceasta include supapa multiplă Gaslow, care se oprește automat la umplere când se atinge 80% din cantitatea de umplere. O supapă de preaplin care împiedică curgerea completă a gazului în cazul ruperii furtunului, precum și un filtru intern care protejează regulatorul și sistemul de gaz de contaminare, asigură o siguranță absolută. În plus, am inclus un dispozitiv de siguranță la suprapresiune și un afișaj de conținut precis din punct de vedere mecanic, care poate fi, de asemenea, actualizat cu un afișaj de conținut controlat de aplicație.

Sticla Gaslow 11kg are o capacitate de aproximativ 21 de litri la 80%. Înălțime: 530 mm până la partea superioară a gâtului de umplere, 304 mm diametru și o greutate de aproximativ 12,4 kg.

Stoc: La comanda ( 8-14 zile )
Model: 414323
Data așteptată pentru livrare: 12 Iunie 2024
Taxă livrare: 27,73 RON
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului