Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

În special pe cer înnorat, când intensitatea luminii se schimbă constant, un controler MPPT ultra-rapid îmbunătățește recoltarea de energie cu până la 30% în comparație cu controlerele de încărcare PWM și cu până la 10% în comparație cu MPPT mai lent. controlere la 10%.

ieșire de sarcină
Descărcarea prea profundă a bateriei poate fi prevenită prin conectarea tuturor sarcinilor la ieșirea de sarcină. Ieșirea de sarcină deconectează sarcinile atunci când bateria a fost descărcată la un nivel de tensiune specificat. Alternativ, poate fi selectat și un algoritm pentru gestionarea inteligentă a bateriei: consultați Durata de viață a bateriei. Ieșirea de sarcină este rezistentă la scurtcircuit. Unele sarcini (în special invertoarele) sunt cel mai bine conectate direct la baterie. Telecomanda invertorului este cel mai bine conectată la ieșirea de sarcină. Poate fi necesar un cablu de interfață special, vă rugăm să consultați manualul.

Durata de viață a bateriei: management inteligent al bateriei
Dacă regulatorul de încărcare solară nu este capabil să încarce bateria la capacitatea sa maximă într-o zi, starea bateriei va alterna constant între „încărcat parțial” și „sfârșit descărcare”. Acest mod de funcționare (fără încărcare completă obișnuită) va deteriora o baterie cu plumb-acid în câteva săptămâni sau luni. Algoritmul Battery Life monitorizează starea de încărcare a bateriei și, dacă este necesar, zi de zi crește pragul de deconectare a sarcinii (adică sarcina este deconectată mai devreme) până când energia recoltată este suficientă pentru a încărca bateria la aproape 100%. Din acest punct, pragul de oprire a sarcinii este modulat astfel încât încărcarea să fie de aproape 100% aproximativ o dată pe săptămână.

Algoritm programabil de încărcare a bateriei
Consultați secțiunea Software de pe site-ul nostru pentru mai multe informații.

Cronometru zi/noapte și opțiune de atenuare a luminii
Consultați secțiunea Software a site-ului nostru web pentru mai multe informații.

Opțiuni pentru programare, date în timp real și afișare istorică
- ColorControl GX sau alte dispozitive GX: Vă rugăm să consultați documentele Venus de pe site-ul nostru web.
- Pe un smartphone sau alt dispozitiv compatibil Bluetooth: pentru aceasta este nevoie de un dongle Bluetooth Smart VE.Direct.

Regulator de încărcare solar Victron BlueSolar MPPT 75/15 75V/15A

Preţ:
440,19 RON
Regulator de încărcare solar Victron BlueSolar MPPT 75/15 75V/15A
Model: 330990
Stoc: În stoc, livrarea in 1-2 zile
Taxă livrare: 19,22 RON
Data așteptată pentru livrare: 24 Mai 2022
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului