Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

1. Proiectorul funcționează optim într-un mediu întunecat.

2. Proiectorul este folosit în principal pentru home theater și jocuri video și NU este recomandat pentru prezentări PowerPoint, Word, Excel sau de afaceri.

3. Videoclipuri precum Hulu, Netflix și Amazon Prime pot fi redate prin conexiune la Chromecast/TV Stick/PC (Restricție privind drepturile de autor: blocat pe smartphone).

4. Pentru o calitate mai bună a sunetului, puteți conecta proiectorul la un difuzor extern.

5. Marginea ecranului nu este la fel de ascuțită ca centrul. Aceasta este caracteristica tuturor proiectoarelor LCD de uz casnic.

6. Difuzor integrat

7. telecomandă

Culoare alb
Greutate 900 g
rezoluţie 1920x1080
Diagonala ecranului (inchi) 200"
Diagonala ecranului (cm) 508 cm
Dimensiuni (LxAxD) 11x15x14cm
HDMI
Consumul de energie 3W

Miniproiector CR35 1920*1080P

Preţ:
714,00 RON

Miniproiector 

  • Experiență de vizionare excelentă: 1920x1080P nativ (4k acceptat), luminozitate +50% față de proiectorul obișnuit. Design complet sigilat rezistent la praf. Evitați punctele negre pe imaginea proiectată. Podoor-Mini Projector oferă cele mai precise imagini detaliate și videoclipuri vii, o alegere de înaltă calitate și rentabilă pentru activități în interior și în aer liber.
  • Corecție trapezoială și sistem optic în afara axei: corecție trapezoială ± 30° cu sistem optic în afara axei. Proiectorul Podoor a asigurat că imaginea proiectată este întotdeauna un dreptunghi standard. Este foarte convenabil să reglați ecranul cu telecomanda, în special pentru proiectorul suspendat pe tavan.
  • Proiector multimedia portabil: miniproiectorul Podoor are 7,8 * 7,5 * 6 inchi, greutate de 2 kg. În comparație cu proiectoarele normale, este un adevărat proiector portabil. Designul unic al mânerului din piele este confortabil de transportat. Cu porturi multiple: HDMI, USB, audio. Proiectorul Podoor este compatibil cu TV box, Amazon Fire Stick TV, Chromecast, PC, laptop, tabletă, stick USB, iPad, iPhone, smartphone Android... ideal pentru divertisment acasă.
  • Dimensiune uriașă a ecranului și 60.000 de ore de viață a lămpii: Orice dimensiune de vizualizare 44"-200" cu o distanță de 5 picioare până la 15 picioare, dimensiunea optimă de vizualizare este un ecran de 84". Până la 60.000 de ore de viață a lămpii, echipată cu lumină TFT-LCD îmbunătățită tehnologia sursă, asigură un consum mai mic de energie și o durată de viață mai lungă decât becurile tradiționale.
  • Sistem dual de reducere a sunetului stereo și a zgomotului ventilatorului: proiectorul LED Podoor dispune de difuzoare stereo duale de 3W încorporate cu sistem de sunet SRS, oferind o experiență de ascultare excelentă fără difuzoare externe. Actualizarea unui sistem inovator de răcire cu tehnologia de disipare a căldurii și de anulare a zgomotului care reduce la jumătate sunetul ventilatorului.
Stoc: La comanda ( 8-14 zile )
Model: B647
Data așteptată pentru livrare: 04 Iulie 2024
Taxă livrare: 22,02 RON
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Parametri produs

Culoare alb
Greutate 900 g
rezoluţie 1920x1080
Diagonala ecranului (inchi) 200"
Diagonala ecranului (cm) 508 cm
Dimensiuni (LxAxD) 11x15x14cm
HDMI
Consumul de energie 3W