Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

Pre-tratare: Curățați suprafata cu apă  înainte de impregnare și uscați-o.
Impregnare: Se diluează 500 ml de emulsie de impregnare cu 10 l de apă. Imersatit tesutul uscat apoi 10-20 minute si mișcați în soluție. Apoi punetila la uscat fără a clăti și lăsați-o să se usuce complet. Dacă nu este posibilă imersarea completă (de exemplu pentru corturile finisate), soluția este pulverizată sau aplicată cu ajutorul unui burete. Supradozajul poate provoca pete albe sau obstrucție.
0,5 l este suficient pentru o suprafață de aproximativ 15 m2.

Conține poliziloxan modificat amino, acid glicolic.
Conține siloxani amino-modificați, acid glicolic.

Pericol: Cauzează vătămări grave ale ochilor. Cauzează iritarea pielii. Dacă este necesar un sfat medical, trebuie să aveți la îndemână recipientul sau eticheta. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați mănuși de protecție / protecție pentru ochi / protecție la față. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați lentilele de contact existente, dacă este posibil. Continuați clătirea. Apelați imediat un medic. 

Concentrat impregnare

Preţ:
31,42 RON

Solutie de impregnare pentru  țesătură din bumbac, bumbac-poliester. Țesăturile tratate devin din nou hidrofuge.

volum 0.5 l

Stoc: În stoc, livrarea in 1-2 zile
Model: 445570
Data așteptată pentru livrare: 18 Iunie 2024
Taxă livrare: 22,02 RON
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului