Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu
Preţ:
33 RON

Concentrat impregnare

Preţ:
33 RON
Model: 445570

Solutie de impregnare pentru  țesătură din bumbac, bumbac-poliester. Țesăturile tratate devin din nou hidrofuge.

volum 0.5 l

Stoc: În stoc
Data așteptată pentru livrare: 24 Septembrie 2021
Taxă livrare: 23 RON
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Pre-tratare: Curățați suprafata cu apă  înainte de impregnare și uscați-o.
Impregnare: Se diluează 500 ml de emulsie de impregnare cu 10 l de apă. Imersatit tesutul uscat apoi 10-20 minute si mișcați în soluție. Apoi punetila la uscat fără a clăti și lăsați-o să se usuce complet. Dacă nu este posibilă imersarea completă (de exemplu pentru corturile finisate), soluția este pulverizată sau aplicată cu ajutorul unui burete. Supradozajul poate provoca pete albe sau obstrucție.
0,5 l este suficient pentru o suprafață de aproximativ 15 m2.

Conține poliziloxan modificat amino, acid glicolic.
Conține siloxani amino-modificați, acid glicolic.

Pericol: Cauzează vătămări grave ale ochilor. Cauzează iritarea pielii. Dacă este necesar un sfat medical, trebuie să aveți la îndemână recipientul sau eticheta. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați mănuși de protecție / protecție pentru ochi / protecție la față. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați lentilele de contact existente, dacă este posibil. Continuați clătirea. Apelați imediat un medic. 

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului