Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Descriere

Ce este cartușul filtrant 2.0?

Cartușul filtrant 2.0 constă dintr-un miez suport și o inserție de filtru. Ca parte a unui filtru de gaz, cartușul filtrant asigură, de exemplu, că particulele de murdărie sau reziduurile uleioase sunt filtrate din sistemul de conducte.

Unde pot folosi cartușul filtrant 2.0?

Cartușul filtrant 2.0 se potrivește în filtrul de gaz Caramatic ConnectClean de la GOK. Acest lucru protejează sistemele de gaze lichide ale caselor mobile și rulotelor de contaminare. Campeții pot folosi și cartușul filtrant pentru filtrul de gaz Truma tip AS99 construit până în 02/2019.

Avantaje:

  • Eficient din punct de vedere al costurilor: Deoarece cartușul filtrant 2.0 constă dintr-un miez de sprijin și o inserție de filtru, numai inserția de filtru din microfibră trebuie înlocuită atunci când o înlocuiți. Nucleul de suport poate fi utilizat în continuare, ceea ce reduce costurile.
  • Durabil: Deoarece miezul suport poate fi reutilizat, există mult mai puține deșeuri. Acest lucru protejează mediul.
  • Eficient: Cu o eficiență de 99,9%, cartușul filtrant 2.0 protejează în mod fiabil sistemul de contaminarea cu ulei și particulele de murdărie rămân în filtru. Schimbul este rapid și necomplicat.
  • Simplu: Cartușul filtrant 2.0 poate fi înlocuit în doar câțiva pași simpli și fără niciun efort. GOK recomandă schimbarea inserției filtrului cel puțin o dată pe an. Indiferent de acest lucru, puteți verifica din când în când pentru a vedea dacă cartușul filtrant este încă curat. Dacă există reziduuri în partea inferioară a cupei filtrului, acesta trebuie îndepărtat.

Constând din 1 x inserție de filtru și 1 x miez de sprijin.

Cartuș filtrant 2.0 GOK

Preţ:
80,92 RON

Cartuș de schimb pentru filtrul de gaz Caramatic ConnectClean.

Continut 2 bucati.

Stoc: In stoc furnizor , 8-10 zile
Model: 311/173
Data așteptată pentru livrare: 26 Aprilie 2024
Taxă livrare: 22,02 RON
Producător: GOK
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Produse legate

Cod articol: 311/171
255,85 RON

Filtrul de gaz previne contaminarea în instalația de gaz.

2 buc/set

Data așteptată pentru livrare: 16 Aprilie 2024
Producător: GOK