Acest site utilizează cookie-uri.Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii click pe https://pieserulote.ro/cookies_19

Meniu

Youtube video

Descriere

Adaptor GPL DISH pentru Austria, Bosnia, Bulgaria, Elveția, Cehia, Danemarca, Estonia, Franța, Grecia, Ungaria, Croația, Italia, Letonia, Lituania, Macedonia, Portugalia, Polonia, România, Rusia, Suedia, Slovacia, Slovenia, Turcia , Ucraina

Adaptoarele de umplere cu gaz GPL cu filet W21.8x1/14" sunt adesea folosite împreună cu o supapă de umplere GPL numită „supapă de umplere uşoară” sau „HK flat” pentru realimentarea vehiculelor, autocaravanelor, rulotelor şi rulotelor. Rezervorul de GPL, buteliile de gaz reîncărcabile, buteliile de gaz reîncărcabile sau rezervoarele de propan pentru rulotă pot fi umplute prin punctul de umplere extern cu GPL.

Adaptoarele DREHMEISTER GPL sunt fabricate exclusiv din materii prime de înaltă calitate. Precizia ridicată de prelucrare a conectorilor pentru gaz GPL asigură precizie optimă de montare , etanșeitate și siguranță la alimentarea cu GPL.

La nivel internațional, există patru sisteme diferite de conectare la stațiile de alimentare cu GPL - ACME, DISH, baionetă și Euronozzle. Adaptorul de umplere cu gaz GPL asigură o conexiune sigură între supapa de umplere cu GPL de pe vehicul și pistolul de umplere de la benzinărie.

Adaptor incarcare GPL

Preţ:
77,35 RON

Adaptor GPL DREHMEISTER DISH Ø22 mm (W21,8), alamă

Stoc: În stoc, livrarea in 1-2 zile
Model: HS_101178
Data așteptată pentru livrare: 18 Iunie 2024
Taxă livrare: 22,02 RON
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului